Šis ir ļoti klasisks ķīniešu ēdiens - īsts restorāna ēdiens, pasniedzams ar rīsiem un svaigiem lociņiem. Arī šīs receptes noslēpums ir sāļi-saldi-pikantā garšu kombinācija, kura apmierina visas garšas kārpiņas vienlaikus. Ekselenti! Recepte ir vienkāršota, nezaudējot autentisko garšu. Kad ciemiņi bijīgi vaicās, vai recepte bija sarežģīta, jūs saldā nevērībā atmetīsiet ar roku – ak, pavisam vienkārša… Jo tā arī ir!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
500 g svaigas vai saldētas baltās zivs filejas (heks, zandarts, pikša, pangasija)
1 liela zaļā paprika
1 sarkanais sīpols
5 treknas ķiploka daiviņas
5 cm garš svaigas ingvera saknes gabals
trešdaļa svaiga sarkanā čili (var neizmantot, ja nepatīk asums)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!