Ļoti vienkārša un brīnišķīga recepte, ar kuru apliecināt mīlestību tomātiem un savam vēderam. Šis ir ļoti tomātīgs ēdiens, jo neviens piliens dārgās sulas netiek laists zudumā. Gaļēdājiem šī būs neparasta piedeva sautētām cūkas ribiņām, veģetāriešiem – viegls pamatēdiens.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
6 vidēji lieli tomāti
1 smalki sagriezts sīpols
3 saspiestas ķiploka daiviņas
7 ēdamkarotes arborio vai citu īsgraudaino rīsu
3 ēdamkarotes olīveļļas
šķipsniņa kaltētu čili pārslu
rupjā sāls pēc garšas
pāris ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu zaļumu un bazilika lapiņu
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!