• Sātīgā fritata ar zaļumiem

    Kulta ēdieni
    Daina Lapiņa
    7. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zaļā fritata, recepte.
    Foto: Gvido Kajons
    Zaļā fritata, recepte.
    Fritatas nāk no saulainās Spānijas, kur tās gatavo ar visdažādākajiām piedevām un visbiežāk ēd pusdienās vai vakariņās. Latvietim fritata šķiet kā bagātīga omlete, tāpēc droši to varam pasniegt arī sātīgās brokastīs!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Citas omletes

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē