No dotā daudzuma var izcept trīs 11 cm diametra trauciņus.
Noderīgi:
- Riekstus un augļus var iemaisīt mannas un olu masā, tad starp kārtām jāliek konservēti persiki un piena plēvītes.
- Var izcept pavisam vienkāršu putru – tikai manna, olas un cukurs – un uzsvaru likt uz piedevām, ko pasniedz klāt.
- Mannu var aizstāt ar prosu, polentu, rīsiem un citiem graudaugiem.
- Putru var cept vienā lielā karstumizturīgā traukā, kēksa formā vai pannā. Tad putru pasniedz, sagrieztu gabaliņos.
- Pēc izvēles var papildināt olu masu ar citrusu miziņām, vaniļu un citām piedevām.
- Krējuma plēves nosmelšanu var apiet un aizstāt ar kādu treknu krēmsieru.
- Putru pasniedz gan siltu, gan aukstu.