Ājurvēdas virtuvē labi pazīstams ir jogurta dzēriens Lassi, kur jogurtu saputo kopā ar ūdeni un garšvielām, tādējādi tas kļūst organismam viegli pārstrādājams un uzlabo zarnu mikrofloru. Ājurvēda vispār lielu vērību pievērš labai zarnu trakta veselībai, jo tā vienlaikus ir arī stipras imunitātes atslēga. Lassi līdzsvaro arī visas trīs došas. Tas ir atvēsinošs un lieliski der siltam laikam.
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
300 g bezpiedevu jogurtu
300 ml ūdens
1 tējkarote Indijas garšvielu maisījuma "Garam masala"
50 g zaļumu pēc patikas (pētersīļi, baziliks, dilles)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!