Sastāvdaļas:
- 1/2-1 glāze ūdens
- 1/2 glāzi linsēklu
- pussauju ķirbju sēklu
- 3 ēdamkarotes čia sēklu
- 1 tējkaroti Himalaju sāls(var arī parasto rupjo sāli)
- 1 ēdamkaroti tomātu pārslu(sausas,žāvētas)
- 1 tējkaroti Bruschetta garšvielu maisījuma(Bruscheta garšvielas,Anniņa vai jebkurš cits Vegetas analogs)
- 1/3 glāzes griķu miltu
- 1/2 rupji rīvēta neliela kabača,cukini vai ķirbja(vēlams notecināt lielāko daļu šķidruma,kas rodas pēc sarīvēšanas)
- 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
- 1 ēdamkarote brūnā cukura
- 1/2 glāzi auzu pārslu