Pasakaina cukurzirņu pastēte ar piparmētru putekļiem uz svaigas baltmaizes šķēles, pārdrupināta ar kazas sieru. Šī būs pavasarīga, eleganta uzkoda pie vīna glāzes kādā nesteidzīgā pēcpusdienā!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
25m
Sastāvdaļas:
2 glāzes mizotu svaigu vai atkausētu cukurzirņu
pusglāze labas olīveļļas
1-2 ēdamkarotes sīki sagrieztu svaigu piparmētru lapu (bez kātiņiem)
puscitrona sula
sāls, malti melnie pipari
bagete vai baltmaizes radziņš
nedaudz sadrupināta mīkstā kazas siera vai fetas siera
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!