!Šo pašu maisījumu var arī apgrauzdēt.
- Pievieno 3 ēdamkarotes medus, 2 ēdamkarotes kokosriekstu vai citas labas eļļas, naža galu sāls, visu pamatīgi samaisa, ber pannā uz cepamā papīra un 180 grādu temperatūrā cepeškrāsnī grauzdē aptuveni 10 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
- Kad auzu pārslas ir viegli zeltainas, ņem ārā un atdzesē.
- Slēgtā traukā aukstumā var uzglabāt vairākas nedēļas.
Maisījumu var variēt pēc patikas un iespējām, var mainīt un papildināt sastāvdaļas un to proporcijas. Auzu pārslām var pievienot citu graudu pārslas, klijas, kvinoju, linsēklas, sezama sēkliņas, čia sēklas, žāvētas godži un zīdkoka ogas, kaltētas avenes, zemenes, upenes, žāvētus ābolus, šokolādes skaidiņas, arī kanēli vai vaniļu.