• Pisto

    Piedevas
    16. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pisto
    Pisto
    Ļoti iecienīts vasaras ēdiens ar daudzām variācijām no Spānijas. To var ēst siltu kā dārzeņu sautējumu vai aukstu kā piedevu salātiem. Ar to pilda sāļās pankūkas un pīrādziņus, izmanto pat kā mērci makaroniem. Daudzas spānietes savāra pamatīgu pisto katlu, sadala porcijās un sasaldē, lai varētu izmantot, kad vajadzēs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē