• Čahohbili

    Gruzijas virtuve
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    4. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Čahohbili
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Čahohbili
    Gards sveiciens no Gruzijas! Sulīgas un nedaudz pikantas vistiņas, kas tik pasakaini smaržo un pašas kūst mutē!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m
    13 vērtējumi
    5/5

     

    Noderīgi:

    1. Oriģinālā recepte ir ar fazānu, bet droši var gatavot no vistas, tītara, jēra vai liellopa gaļas.
    2. Čahohbili pasniedz ar kādu Kaukāza reģiona maizi – hačapuri, shoti un citām.
    3. Ja kādam ir iebildumi pret kinzu, tad to var aizstāt ar pētersīļiem vai citiem sev tīkamiem garšaugiem. Garšaugus var arī nepievienot, bet tad sautējums būs garlaicīgs.
    4. Tomātus var aizstāt ar tomātiem savā sulā.
    5. Ja gribas pikantāku sautējumu, tad vairāk pievieno čili un ķiplokus.
    6. Sviestu var aizstāt ar olīveļļu.
    7. Sasaldē garšaugus – tie noderēs, kad kaut ko no gruzīnu virtuves gribēsi pagatavot ziemā!

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē