• Tītara filejas sacepums

    Gaļas ēdieni
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    10. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tītara filejas sacepums
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Tītara filejas sacepums
    Tītara fileja ir liesākais un veselībai draudzīgākais gaļas gabaliņš – to jāēd biežāk! Šis būs aromātisks sacepums, kas liks siekalām sariesties jau brīdī, kad pavērsi cepeškrāsns durtiņas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    50m

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē