• Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums

    Maltās gaļas ēdieni
    21. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums recepte
    Skābu kāpostu un maltās gaļas sacepums recepte
    Lielisks variants brīžiem, kad rodas vēlme pēc kaut kā sātīga un sasildoša.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    1. Sīpolu sasmalcina, ābolu sagriež gabalos. 
    2. Sakarsētā eļļā sīpolus apcep, liek klāt timiānu, ābola gabalus, lauru lapu, kāpostus, apmaisot apcep. 
    3. Pielej vīnu, pieber sāli, piparus, cukuru, uzliek vāku, 15 minūtes sautē. 
    4. Cepamo veidni izklāj ar bekona šķēlēm tā, lai to gali sniegtos pāri veidnes malām. 
    5. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Veidnes dibenā virs bekona šķēlēm ieklāj daļu kartupeļu. 
    6. Virs kartupeļiem liek malto gaļu. 
    7. Pēc tam – visus kāpostus un pārklāj ar pārpalikušajiem kartupeļiem. 
    8. Bekona šķēļu galus pārliek kartupeļiem. Pārlej krējumu, liek sakarsētā krāsnī, 150 grādu temperatūrā cep 50 minūtes. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē