Pasniedz burgeru labākajās amerikāņu tradīcijās – ar frī kartupelīšiem un divām mērcēm.
Mārrutku mērci pagatavo no vienāda daudzuma majonēzes un mārrutkiem, kam pēc garšas pievieno citrona sulu un rupji maltus melnos piparus.
Kung Pao mērci gatavo šādi:
- Sasmalcina pāris ķiploka daiviņu, gabaliņu ingvera saknes un gabaliņu čili pāksts, pievieno melnos piparus, sāli un ēdamkaroti cukura
- Visu viegli apcep katliņā.
- Klāt lej glāzi ūdens (vai labāk vistas buljonu), dažas ēdamkarotes baltvīna etiķa, dažas ēdamkarotes tomātu mērces, dažas ēdamkarotes sojas mērces un uz mazas uguns vāra 20 minūtes, līdz mērcei nedaudz mazinājies tilpums.
- Iejauc 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes, kas izšķīdināta 15 ml ūdens.
- Vēl brīdi maisot pavāra, līdz mērce iegūst tumīgu konsistenci, un noņem no uguns.