• Īsts gruzīnu ļuļa kebabs

    Gaļas ēdieni
    Klubs
    Klubs
    11. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Īsts gruzīnu ļuļa kebabs
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Īsts gruzīnu ļuļa kebabs
    Sulīga, aromātiska gaļa, ko it nemaz nav grūti pagatavot. Ļuļa kebabam nav nepieciešama garšvielu pārbagātība, tāpēc ar tām labāk nepārspīlēt! Noteicošā ir gaļa!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    3 vērtējumi
    5/5

    Ievēro

    • Gatavojot ļuļa kebabu, gaļas kvalitātei jāpievērš īpaša uzmanība – tā izšķir visu!
    • Jo treknāks jērs, jo sulīgāks kebabs.
    • Vislabāk kebaba gaļu sagatavot laikus, visgaršīgākais ir iepriekšējā vakarā iejaukts kebabs.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē