• Cūkgaļas šašliks

    Gaļas ēdieni
    25. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cūkgaļas šašliks recepte
    Cūkgaļas šašliks recepte
    Iespējams, labākā cūkgaļas šašlika recepte. Ar padomiem, kā iegūt sulīgu šašliku, marinējot tikai 3 stundas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    3st

    Kā pareizi izcept?
    Gaļu liek cept uz gailošam oglēm, kad liesmas jau izdegušas. Uz liesmām cept nevajag, jo gaļa apdegs, kļūs melna un ēdot būs rūgta. Lai apslāpētu liesmas, kas cepšanas laikā parādās, taukiem nopilot uz oglēm, tām uzsmidzina ūdeni, kam pievienots sāls, jo sāls slāpē uguni. 
    Cepot pieskata, lai ogles būtu gailošas. Ja sārtā krāsa pazūd un ogles kļūst melnas, tām pietrūkst skābekļa. Lai to novērstu, virs oglēm rada gaisa plūsmu, pavēdinot ar koka dēlīti vai uzpūšot ar fēnu. 
    Lai gaļas gabaliņi izceptos vienmērīgi, tos ik pa brīdim apgroza. Apmēram pēc 10–15 minūtēm, kad tie kļuvuši vienmērīgi zeltaini brūngani, gaļa ir gatava. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē