- Marinādes sastāvdaļas liek katliņā, uzvāra un atdzesē.
- Paipalu olas liek katliņā, pārlej ar ūdeni, liek uz uguns un, tiklīdz ūdens uzvārījies, katliņu no uguns noņem.
- Olas atstāj ūdenī vēl trīs minūtes, pēc tam pārliek ledusaukstā ūdenī un atdzesē.
- Pārsit čaumaliņu un olas uzmanīgi noloba. To vieglāk izdarīt ūdenī.
- Nolobītās olas liek noslēdzamā burkā un pārlej ar marinādi, kas atdzesēta līdz istabas temperatūrai. Biezumus atstāj marinādes traukā.
- Burkas noslēdz un liek ledusskapī uz vismaz 24 stundām.
- Marinādē olas var uzglabāt pat pāris nedēļu.
Vienkārši pagatavojamas marinētas paipalu olas
Paipalu olas
25. aprīlis, 2019
Komentēt
Marinētas paipalu olas pikantām uzkodām.