• Sviestmaize ar paipalu olu un bekonu

    Sviestmaizes
    Daina Lapiņa
    9. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sviestmaize
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Sviestmaize
    Ir rīti, kad gribas ko vairāk par ierasto putru, vai ne? Tāpēc piedāvājam šādu, vienkārši īstenojamu ideju gardām un baudpilnām brokastīm.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    • Pannā sakarsē mazliet eļļas un tajā apgrozot cep bekona šķēlītes.
    • Bekonu noņem, samazina karstumu un turpat izcep četras paipalu olu vēršacis, pārkaisa sāli un piparus un noņem no pannas.
    • Izvēlas maizi, kas vislabāk garšo.
    • Maizes šķēles var pārziest ar sviestu, taču bez tā var arī iztikt, un pārklāj ar bazilika pesto.
    • Uz katras maizes šķēles kārto pārlocītu cepto bekonu, vēršaci, ķirštomāta pusīti un salātlapiņu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē