- Pannā sakarsē mazliet eļļas un tajā apgrozot cep bekona šķēlītes.
- Bekonu noņem, samazina karstumu un turpat izcep četras paipalu olu vēršacis, pārkaisa sāli un piparus un noņem no pannas.
- Izvēlas maizi, kas vislabāk garšo.
- Maizes šķēles var pārziest ar sviestu, taču bez tā var arī iztikt, un pārklāj ar bazilika pesto.
- Uz katras maizes šķēles kārto pārlocītu cepto bekonu, vēršaci, ķirštomāta pusīti un salātlapiņu.
Sviestmaize ar paipalu olu un bekonu
Sviestmaizes
9. decembris, 2020
Komentēt
Ir rīti, kad gribas ko vairāk par ierasto putru, vai ne? Tāpēc piedāvājam šādu, vienkārši īstenojamu ideju gardām un baudpilnām brokastīm.