• Marinēti cāļu pusspārni uz zaļa paklāja

    Uzkoda
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēti cāļu pusspārni uz zaļa paklāja
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Marinēti cāļu pusspārni uz zaļa paklāja
    Vienkāršs, taču ļoti skaists veids, kā pasniegt saldajā čili mērcē gatavotus cāļu pusspārnus. Turklāt selerijas svaigums un kraukšķīgums tik labi papildina saldos, viengli pikantos spārniņus!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    2 vērtējumi
    0/5

    Laima sulu sajauc ar sojas mērci un saldo čili mērci. Pārlej cāļu pusspārniem, labi sajauc, lai visi ir pārklāti, uz dažām stundām vai visu nakti liek ledusskapī, pa reizei apmaisot. No marinādes izņemtus liek cepešpannā, pārkaisa nedaudz sāls un piparu, pārlaista eļļu un krāsnī 230 grādu temperatūrā apgrozot cep gatavus, aptuveni 20 minūtes.

    Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas, pēc garšas pieber sāli, piparus un nedaudz cukura. Zaļajam paklājam gurķi un selerijas kātus sagriež vienāda garuma stienīšos, un tādā garumā sagriež arī lokus. Tos sakārto kā paklāju, virsū liek ceptos cāļu pusspārnus, pasniedz ar pagatavoto mērci, kurā var apmērcēt gan spārniņus, gan paklāja dārzeņu stienīšus.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē