Laima sulu sajauc ar sojas mērci un saldo čili mērci. Pārlej cāļu pusspārniem, labi sajauc, lai visi ir pārklāti, uz dažām stundām vai visu nakti liek ledusskapī, pa reizei apmaisot. No marinādes izņemtus liek cepešpannā, pārkaisa nedaudz sāls un piparu, pārlaista eļļu un krāsnī 230 grādu temperatūrā apgrozot cep gatavus, aptuveni 20 minūtes.
Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas, pēc garšas pieber sāli, piparus un nedaudz cukura. Zaļajam paklājam gurķi un selerijas kātus sagriež vienāda garuma stienīšos, un tādā garumā sagriež arī lokus. Tos sakārto kā paklāju, virsū liek ceptos cāļu pusspārnus, pasniedz ar pagatavoto mērci, kurā var apmērcēt gan spārniņus, gan paklāja dārzeņu stienīšus.