- Griķu miltus ar šķipsniņu sāls, olīveļļu un daļu ūdens sajauc, ūdeni pēc vajadzības vēl lejot klāt un mīcot, līdz izveidojas stingra, rullējama mīkla.
- To uz cepampapīra izrullē neregulāras formas plāksnē, ar visu papīru liek cepampannā, maliņu visapkārt nedaudz uzloka, veidojot nelielu valnīti.
- Plāksni pārsmērē ar pesto, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
- Pa to laiku lielos tomātus sagriež šķēlēs, mazos pārgriež uz pusēm, kārto uz picas plāksnes, tiklīdz tā ir izņemta no krāsns.
- Pārkaisa ar sadrupinātu sieru un pipariem, grezno ar bazilika lapiņām.
Griķu miltu pica
Bezglutēna ēdieni
15. jūnijs, 2020
Komentēt
Laiks izmēģināt, ko jaunu! Piemēram, griķu miltus!