• Cāļa un pērļu grūbu salāti

    Salāti, receptes
    Ieva
    Ieva
    Sandija Šēnberga
    15. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Garda pusdienu maltīte ar vistas fileju un pērļu grūbām.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m
    1 vērtējums
    5/5
    • Filejas ierīvē ar garšvielām, laima sulu un miziņu un atstāj ledusskapī marinēties 20–30 minūtes. Pārkaisa ar sāli un apcep uz pannas 2 minūtes no katras puses, liek cepeškrāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm. Atdzesē un sagriež šķēlēs.
    • Grūbas izvāra, atdzesē. Sparģeļus un zaļos zirnīšus uz pāris minūtēm ieliek karstā ūdenī vai tvaicējamajā sietā. Papriku cepeškrāsnī 200 grādos cep apmēram 15 minūtes, atdzesē, novelk mizu un sagriež strēmelēs. Plūmes sagriež.
    • Mērcei sajauc eļļu, sīrupu un sulu.
    • Bļodā viegli samaisa grūbas, sagrieztus sparģeļus, zirnīšus, papriku, plūmes un vistu. Pārlej ar mērci. Ja nepieciešams, pārkaisa sāli.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē