Ja ziedkāposts apnicis, vai varbūt nekad īsti nav garšojis, pagatavojiet šo! Kraukšķīgas, gaisīgas un gardas bumbiņas ballītei, vai vienkārši tāpat – kad gribas iepriecināt kādu mazu kārumnieku.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
1 l eļļas fritēšanai
puse ziedkāposta, sadalīts rozītēs
150 g miltu
2 olas, viegli sakultas
200 g panko rīvmaizes
50 g cietā Parmas siera, sarīvēts uz smalkās rīves
pustējkarote kurkumas
1 tējkarote saldā paprikas pulvera
Mērcei
350 ml skābā krējuma
2 ķiploka daiviņas, nomizotas un izspiestas ar ķiploku spiedi
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!