• Ātrie marinētie gurķi – izmanto garos gurķus!

    Gurķi
    Daina Lapiņa
    18. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēti gurķi ātrai apēšanai
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Marinēti gurķi ātrai apēšanai
    Svaiga un viegli pikanta uzkoda – ātri un vienkārši pagatavojami kraukšķīgi marinētie gurķīši svētku galdam! Nav paredzēti uzglabāšanai, bet gan ātrai apēšanai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    25m
    2 vērtējumi
    5/5
    • Gurķiem nogriež galus un ar mīklas rulli parullē, lai nedaudz pašķīst un sāk suloties.
    • Gareniski pārgriež un sagriež gabalos, uz brīdi liek caurdurī, lai notek liekā sula.
    • Etiķi uzkarsē līdz vārīšanai (nevāra), noņem no uguns, tajā izšķīdina sāli un cukuru (abus pēc garšas var piebērt vairāk), liek iekšā sasmalcinātus ķiplokus, sinepju sēklas, piparus, sagrieztos gurķus, pārlej eļļu, izmaisa un atdzesē.
    • Ēdami tūlīt, bet vismaz nedēļu var uzglabāt ledusskapī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē