Veidnes diametrs 18 cm, var izmantot arī kantainu veidni
Kūka ir vienkārši pagatavojama, bet tas ir jādara iepriekšējā dienā, lai tā varētu labi sastingt.
Cepumus samaļ vai saberž. Četras zemenes sagriež gabalos. Saldo krējumu uzkarsē, bet nevāra, ber tajā gabaliņos sakapātu šokolādi un maisot karstajā krējumā izkausē. Maisa, līdz masa ir viendabīga, tad tajā iemaisa un izkausē sviestu, pieber arī sāli un garšai pielej alkoholu. 3/4 šokolādes krēma pārlej saberztajiem cepumiem, liek klāt arī sagrieztās zemenes. Visu uzmanīgi izmaisa, lai zemeņu gabalus nesašķaidītu, jo masa ir bieza. Masu liek ar plēvi izklātā aptuveni 18 cm lielā veidnē (tā var būt arī kantaina) un nolīdzina. Virsu pārlej ar atlikušo šokolādes krēmu un veidni liek ledusskapī līdz nākamajai dienai. Pirms pasniegšanas kūku izņem no veidnes, noņem plēvi, grezno ar zemeņu pusītēm, tad ar sasildītu nazi sagriež gabalos.