Skābeņu zupa ar liellopa gaļu un sakņaugiem ir sātīgs un veselīgs pusdienu ēdiens. Lai gatavošanas laiks nebaida – tas viss nepieciešams gaļas novārīšanai. Ieguldītais darbs būs pavisam niecīgs, un recepte ir vienkārša!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
2st 30m
Sastāvdaļas:
600 g liellopa gaļas ar kaulu
2 tējkarotes universālās garšvielas
4-5 kartupeļi
1 burkāns
garšsaknes (pētersīļa vai selerijas sakne, sīpols, puravs)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!