Latvijā audzētas sarkanās galda bietes ēdienkartē vēlams iekļaut biežāk, jo šīs saknes ir patiešām vērtīgas. Viens no iemīļotākajiem biešu ēdieniem – klasiskā biešu zupa!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
3 vērtējumi
3.33/5
Sastāvdaļas:
2 vidēja lieluma bietes
300 g svaigu kāpostu
2 kartupeļi
1 sīpols
1-2 burkāni
100 g selerijas sakņu
100 g rāceņu vai kāļu
1 ēdamkarote sviesta vai eļļas garšsakņu apcepšanai
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!