Ideāls ēdiens ir pēc iespējas vienkāršs un sastāv no kādām četrām pamatsastāvdaļām. Līdz vissmalkākajām niansēm produkts izbaudāms, ja tas tiek jaukts nevis ar daudz dažādiem citiem produktiem, bet gan pats ar sevi, respektīvi – vienā ēdienā tiek pagatavots dažādos veidos. Šajā zupa ķiploks ieskanas kā vesela simfonija – vārīts, cepts, savvaļas un no dārza nācis, krēmā un čipsos. Un garšo kolosāli!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 sakapāti sīpoli
2 sagrieztas puravu baltās daļas
3 smalki sagriezti seleriju kāti
4-5 vidēji lieli kartupeļi, sagriezti nelielos kubiņos
3 ķiploka daiviņas
100 g blanšētu lakšu jeb savvaļas ķiploku
150 g marinētu vīngliemežu
1 l dārzeņu buljona
200 ml saldā krējuma
sviests
garšvielu buķete: purava gabals, daži timiāna un pētersīļa zariņi, melnie pipari, pāris smaržīgie pipari un lauru lapa
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!