• Karpas zupa

    Zivju ēdieni
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    21. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karpas zupa
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Karpas zupa
    Nepiemirstam, ka zivis jāēd vismaz reizi nedēļā! Šī dzidrā, vieglā karpas zupa tiek pagatavota, izmantojot visas zivs daļas- no galvas, asakas un spurām pagatavojot buljonu. Tā ir ekonomiska, aromātiska un ļoooti draudzīga slaidai figūrai!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    50m

    Zupu var gatavot bez alus. Medu var aizstāt ar šķipsniņu cukura.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē