• Dārzeņu zupa ar malto gaļu un grūbām

    Zupas
    Daina Lapiņa
    11. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dārzeņu zupa ar malto gaļu un grūbām
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Dārzeņu zupa ar malto gaļu un grūbām
    Sātīga un viegli pagatavojama – brīnišķīga zupa ģimenes vakariņām darbdienas izskaņā.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    • Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, liek katliņā sakarsētā eļļā un apmaisot apcep.
    • Piedrupina malto gaļu un arī to maisot apcep.
    • Pieber pērļu grūbas, pieliek smalcinātos tomātus, pielej 1½ glāzes ūdens, piemet sāli, cukuru un piparus, uzvāra un lēni vāra 15 minūtes.
    • Pieber saldētos dārzeņus (ja tie jau pirms saldēšanas ir sagriezti gabaliņos, tad nav jāatlaidina), pieliek lauru lapu un vāra vēl 15 minūtes.
    • Pēc garšas pievieno sojas mērci, ja vēlas – vēl cukuru un piparus.
    • Zupu var pasniegt ar skābo krējumu vai jogurtu, pārkaisīt ar zaļumiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē