Ar medu un riekstiem
Gatavošanas laiks – 15 minūtes.
- 4 burkāni, 2 nektarīni, 4 ēdamkarotes drupinātu valriekstu, 2 ēdamkarotes medus
- Burkānus sarīvē rupjās skaidiņās, nektarīnus sagriež šķēlēs un pārlej ar medu. Pārkaisa ar riekstiem.
Ar mārrutkiem
Gatavošanas laiks – 10 minūtes.
- 4 burkāni, 4 ēdamkarotes krējuma, 4 tējkarotes mārrutku, 4 citrona šķēlītes, sāls
- Burkānus sarīvē skaidiņās, sajauc ar mārrutkiem, krējumu un sāli. Virsū kārto citrona šķēlītes.
Ar jogurtu un auzu pārslām
Gatavošanas laiks – 20 minūtes.
- 4 burkāni, 2 āboli, 40 g auzu pārslu, 250 g augļu jogurta, 2 ēdamkarotes apelsīna sulas
- Burkānus sarīvē skaidiņās, ābolus sīki sagriež un sajauc ar apelsīna sulu un auzu pārslām. Pārlej ar jogurtu.