- Mērcei ķiplokus saberž, sajauc ar pārējām sastāvdaļām un labi sakuļ, sāli un piparus pievieno pēc garšas.
- Bekona šķēlītes sagriež gabaliņos, sīpolu sasmalcina, sakarsētā pannā apmaisot viegli apcep, no pannas noņem un kopā tomātiņiem, kas pārgriezti uz pusēm, iejauc sagrieztās salātlapās.
- Virsū liek nomizotu un šķēlītēs sagrieztu avokado un biezās šķēlēs sagrieztas vistas filejas, pārdrupina zilo sieru.
- Salātus pārlaista ar pagatavoto mērci un pasniedz.
Siltie salāti ar vistu, avokado un zilo sieru

- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 20m
- Kopējais laiks
- 30m
- 2 vērtējumi
- 5/5