• Salāti ar čipsiem

    26. aprīlis, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Salāti ar čipsiem recepte
    Salāti ar čipsiem recepte
    Tā kā čipsi mums šķiet garšīgi un tiem ir augsta enerģētiskā vērtība, tos vēlams ēst nevis vienus pašus, bet kopā ar citiem produktiem, kas arī ir derīgi, taču bez izteiktas garšas, ar zemu kaloriju daudzumu, toties bagāti šķiedrvielām, vitamīniem, minerālvielām un olbaltumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Pagatavošana
    10m

    VARIANTI!

    • Spinātu un rukolas lapas var aizstāt vai papildināt ar ledus salātiem, kas ir kraukšķīgi. Noderēs arī Ķīnas kāposts.
    • Ķirštomātiņu vietā var likt smaržīgos un miltainos vietējos tomātus. Tiem var pievienot gurķus un jaunos, maigos kabacīšus.
    • Var sagriezt dažādu krāsu paprikas, tad salāti izskatīsies jautrāki.
    • Bagātīgi var pievienot sakapātus svaigos zaļumus: dilles, pētersīļus, baziliku, timiānu, kinzu, mazliet rozmarīnu, arī jaunos sīpolus vai saspiestu ķiploka daiviņu.  
    • Salātiem var pierīvēt Parmas vai citu cieto sieru. Tāpat tie ļoti labi garšos kopā ar kubiņos sagrieztiem svaigajiem sieriem.
    • Lai arī šiem salātiem pietiek mitruma, kas izdalās no dārzeņiem, ja vēlas, var pārliet arī kādu vieglu jogurta vai citu mērci.
    • Izteiktākam pikantumam var pārslacīt balzametiķi vai Light sojas mērci. Labu garšu piešķirs arī dresings Četru gadalaiku mērce.
    • Tos var ēst gan atsevišķi, gan kā piedevu pie vistas filejas, ceptas cūkgaļas šķēles, kotletes vai zivs.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē