Ēdiena recepte, kas nākusi no Dienvidamerikas. Elementāri pagatavojama, garda, aromātiska, nav trekna un brīnišķīgi sader kopā ar grauzdiņiem vai kukurūzas čipsiem (pavisam liess variants – pasniegt to uz salātu cigoriņiem vai romiešu lapām), kā arī glāzi alus vai baltvīna.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
mencas fileja
200 g lobītu garneļu - labāk atdzesētu, bet derēs arī saldētas un lēnā garā atlaidinātas
2 laimu sula
2 citronu sula
2 tomāti
1/2 dzeltenās paprikas
1/2 zaļās paprikas vai dažas mazās pimento paprikas pākstis
sarkanais sīpols
saišķītis kinzas
čili pipara pāksts (ņem vērā savu un viesu izturību)
avokado
kukurūzas čipsi, grauzdiņi vai salātlapas pasniegšanai
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!