- Sparģeļiem nogriež cietos galus, liek pannā uz izklāta cepamā papīra, pārslaka eļļu, pārkaisa sāli un piparus. Krāsnī 200 grādu temperatūrā viegli apcep, aptuveni 5 minūtes.
- Maizes šķēles apgrauzdē un pārziež ar sviestu.
- Olas sakuļ ar sāli, pipariem un pienu. Pannā izkausē 1 ēdamkaroti sviesta, ielej sakultās olas, ļauj apcepties, tad ar lāpstiņu no pannas malām apmet uz vidu un apgrozot cep īsu brīdi, līdz kultenis ir izkarsis.
- Iemaisa sarīvētu sieru, līdz tas izkūst, noņem no uguns.
- Liek uz apgrauzdētajām maizes šķēlēm, katru pārliek ar 4–5 sparģeļiem, pārber ar gabaliņos sagrieztu un pannā sačurkstinātu bekonu.
Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize

- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Kopējais laiks
- 20m