Izsijātu miltu kaudzītei vidū izveido bedrīti, ielej siltu pienu, iemaisa raugu, sāli cukuru un daļu miltu, izveidojot šķidru putriņu. Pievieno un izšķīdina mīkstu sviestu, pielej eļļu, pamīšus maisot klāt arvien vairāk miltu, līdz mīkla ir tik bieza, ka to var sākt mīcīt ar rokām. Mīcot pievieno arvien vairāk miltu, līdz mīkla ir pietiekami stingra un nelīp vairs pie rokām. Ar miltiem pārkaisītu un ar dvielīti pārklātu mīklu novieto siltā vietā, lai tā uzrūgst, dubultojoties vai trīskāršojoties apjomā. Pa to laiku pagatavo pildījumu. Sīpolu un ķiploku sasmalcina, arī pētersīļu lapiņas sīki sakapā un sajauc ar mīkstu sviestu, sīkās skaidiņās sarīvētu sieru, sāli un pipariem.
Uzraudzētu mīklu liek uz galda, saspaida un izrullē kantainā, pēc iespējas plānā plāksnē – aptuveni 30 centimetru platumā. Tai virsū liek sagatavoto zaļo sviesta un siera masu un vienmērīgi pārsmērē. Tad plāksni sagriež 3–4 centimetrus platās un 30 centimetrus garās joslās. Tās griež uz pusēm un saloka kā ermoņiku ar trim aptuveni 5 centimetrus gariem locījumiem Katra gabala vienā locījumā liek bekona šķēlīti. Tad kantainā cepamveidnē ar apmali nesaspiežot kārto citu pie citas cieši kopā. Ik pa divām kārtām var mainīt to virzienu par 45 grādiem, radot interesantāku rakstu. Kad veidne piepildīta, plāksnīšu savienojumu stūros iespiež pa mini mocarellas bumbiņai vai gabaliņos sagrieztai lielajai mocarellas bumbai. Veidni liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 25–30 minūtes. Padzesētu no veidnes izņem, ēdot nolauž locījumu savienojumu vietās.