• Rudzu brūnīši

    Milti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    15. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rudzu brūnīši
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Rudzu brūnīši
    Ja tavā pieliekamajā snauduļo rudzu miltu paciņa, pamēģini pagatavot šo veselīgo našķi! Tā garša itin nemaz neatpaliks no ierastā kviešu miltu brūnīša, taču šādā izpildījumā tev un tavai ģimenei tiks vairāk vērtīgu un spēcinošu vielu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    45m

    Veidnes izmērs 20 × 30 cm

    Ietauko un izklāj ar cepampapīru veidni, kurai ir augsta apmale. Šokolādi ar sviestu maisot izkausē virs katliņa, kurā ir karsts ūdens, un tad padzesē. Rudzu miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli. Olas saputo ar cukuru pufīgas un gaisīgas, iemaisa vaniļas ekstraktu. Putojot pamazām lej klāt padzesēto šokolādi, tad iemaisa miltus, visu sajauc viendabīgu. Biezo masu liek veidnē ieklātajā papīrā, nolīdzina, krāsnī 180 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes. Ņem ārā no krāsns, kad malas jau ir stingras, bet vidusdaļa vēl izskatās mīksta. Atdzesētu sagriež gabalos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē