- Lielā bļodā sajauc miltus, sāli, sauso raugu. Ieberž sviestu. Pievieno tik daudz silta ūdens, lai izveidotu mīkstu, lipīgu mīklu.
- Uz miltiem kaisītas virsmas mīca nepilnas 10 minūtes – līdz mīkla kļuvusi staipīga un gluda.
- No mīklas saveļ sīkas bumbiņas (mazākas, nekā esi iecerējusi maizītes) – no šāda daudzuma iznāks apmēram 20.
- Bumbiņas izkārto cepešpannā, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nepilnu stundu padomāt.
- Pirms šaušanas krāsnī katru apziež ar olu un apkaisa ar sezama sēkliņām.
- Krāsni uzkarsē līdz 210 grādiem. Šādā temperatūrā cep 10 minūtes, tad temperatūru samazina līdz 180 un cep vēl minūtes 10.
Dažas idejas arī pašiem burgeriem: