Pavlovas kūkai daudz variāciju, bet šī ir atkārtošanas vērta! Fotografēta jūlija mēnesī, tāpēc greznota ar sezonas ogām, bet, piemēram, patlaban Pavlovu var rotāt ar granātābolu sēkliņām.
Ārija Avota
Sarežģītība
Augsta
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
1st 30m
Kopējais laiks
1st 55m
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Pamatnei
4 lielu olu baltumi
200 g smalkā cukura
1 tējkarote vaniļas cukura vai vaniļas pastas
1 tējkarote etiķa (9%)
1 tējkarote ar kaudzīti kukurūzas miltu
Krēmam
300-350 ml saldā krējuma (35%)
2-3 tējkarotes cukura
vaniļas cukurs vai pasta pēc garšas
Dekorēšanai
sezonas ogas - zemenes, meža zemenes, avenes, mellenes, kazenes, jāņogas u.c.
Es arī izmantoju dzirnavās samaltu cukuru, un bezē vidus sanāca perfekts. Kukurūzas miltu vietā izmantoju kartupeļu cieti. Viss sanāca ideāli, sekojot receptes pagatavošanas aprakstam.
Pievienot komentāru
Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!