• Valriekstu un īrisa bezē kūka

    Tortes
    20. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Valriekstu un īrisa bezē kūka recepte
    Valriekstu un īrisa bezē kūka recepte
    Kūka, kas garšo visiem saldummīļiem!
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    24 cm veidne
    Izmaksas
    Vidējas

    Bezē kārtas

    Pildījums

    1. Sieru un vārīto iebiezināto pienu puto, līdz veidojas viendabīga masa, piespiež vesela citrona sulu un vēl mazliet saputo.
    2. Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu un tad pievieno siera masai un sajauc.
    3. Žāvētās plūmes sagriež mazākos gabaliņos un pievieno siera masai, sajauc.

    Karameles glazūra

    Kārto kūku

    1. Bezē biskvītus noņem no cepamā papīra, uz pirmā bezē liek trešdaļu pildījuma, nolīdzina, liek virsū otru biskvītu, atkal pildījumu, tad trešo biskvītu un atlikušo pildījumu. Pa virsu klāj karameles glazūru (nedaudz atstāj valriekstu apsmērēšanai).
    2. Uz riekstiem ar konditorejas otiņu uzklāj karameles glazūru un dekorē ar tiem torti.
    3. Torti liek ledusskapī uz dažām stundām ievilkties.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē