Šī recepte ir domāta tādām rudens dienām, kad šķiet, ka pasaulē vairs nav nekā jauka. Jo tā pilnībā pārvērš dienu!
Tā ir tik sviestaina, mitra, pēc apelsīnu miziņām un karamelizētām plūmēm smaržojoša! Tik rudenīgi laba.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
22cm veidne
Izmaksas
Vidējas
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
6 vidēji lielas, gatavas zilās vai sarkanās plūmes
350 g skābā krējuma
70 g rafinētas rapšu eļļas
3 ēdamkarotes brūnā cukura
pustējkarote malta kanēļa
120 g mīksta sviesta
300 g cukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
3 olas istabas temperatūrā
1 ēdamkarote rīvētas apelsīnu miziņas (no apmēram 2 apelsīniem)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!