• Torte ar baltvīna krēmu

    Tortes
    5. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Torte ar baltvīna krēmu recepte
    Torte ar baltvīna krēmu recepte
    Tortes ideja ir ļoti vienkārša, taču tā sanāk patiesi garda un aromātiska.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Olas saputo ar cukuru, iecilā miltus.
    • Uz cepamā papīra uzvelk riņķi, par trafaretu izmantojot lielā ievārījuma katla vāku.
    • Uzlej mīklu (neko neietaukojot), cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
    • Biskvītu vislabāk atdzesēt uz restītēm, uz leju liekot to pusi, kas cepot bija augšā.
    • Vīnogām iztīra kauliņus, un, ja tās lielas, sagriež mazākos gabaliņos.
    • Biskvīta ripu apsmērē ar krēmu, uzber sagrieztās vīnogas, liek nākamo biskvīta kārtu, krēmu un vīnogas, tad pēdējo biskvītu.
    • Tortes virsu un sānus apsmērē ar krēmu, dekorē ar vīnogām.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē