- Olas saputo ar cukuru, iecilā miltus.
- Uz cepamā papīra uzvelk riņķi, par trafaretu izmantojot lielā ievārījuma katla vāku.
- Uzlej mīklu (neko neietaukojot), cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
- Biskvītu vislabāk atdzesēt uz restītēm, uz leju liekot to pusi, kas cepot bija augšā.
- Vīnogām iztīra kauliņus, un, ja tās lielas, sagriež mazākos gabaliņos.
- Biskvīta ripu apsmērē ar krēmu, uzber sagrieztās vīnogas, liek nākamo biskvīta kārtu, krēmu un vīnogas, tad pēdējo biskvītu.
- Tortes virsu un sānus apsmērē ar krēmu, dekorē ar vīnogām.
Torte ar baltvīna krēmu
- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Vidējas