Sastāvdaļas:
Biskvītam
- pusglāze brūnā cukurniedru sīrupa
- pusglāze dzidrā cukura sīrupa
- 230 g kausēta sviesta
- 5 olas istabas temperatūrā
- 1 glāze grauzdētu lazdu riekstu
- pusglāze silta piena
- 1/3 glāzes silta ūdens
- 3 glāzes miltu
- 2 ēdamkarotes cepamā pulvera
- pustējkarote sodas
- 1/3 tējkarotes jūras sāls
- 1/3 glāzes kakao
Marmelādei
- 3 apelsīnu mīkstumi
- pusapelsīna miziņa
- 2 ēdamkarotes marmelādes cukura
- 1 ēdamkarote citrona sulas
Šokolādes krēmam
- 400 g svaigā siera
- 5 ēdamkarotes pūdercukura
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- pustāfelīte tumšās šokolādes (82% kakao)
- 2 ēdamkarotes saldā krējuma
Dekorēšanai
- pusglāze grauzdētu lazdu riekstu
- 1/3 glāzes kausētas tumšās šokolādes (82% kakao)