Šausmīgi salda un šausmīgi trekna, bet brīnišķīga kūka, ko Meksikā ceļ galdā Jaungada rītā. Bet kur slēpjas maģija? Abas kūkas kārtas cepoties samainās vietām! Neticiet? Pārbaudiet!
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
60 ml (aptuveni 5 ēdamkarotes) karameļu mērces
150 g sviesta, plus piciņa pannas ieziešanai
220 g cukura
1 ola
170 g miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
50 g nesaldināta kakao
330 ml kefīra vai paniņu
Flānam
1 kārba saldināta kondensēta piena
1 kārba nesaldināta kondensēta piena
170 g krēmsiera bez piedevām
3 olas
sēkliņas no vienas vaniļas pāksts (var aizstāt ar vaniļas ekstraktu vai vaniļas cukuru)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!