Kad ķirbju iekrājies tā pavairāk un īsti nezini, ko no tiem gatavot, tad noteikti pamēģini šo ķirbju kūkas recepti. Tā ir bagātīga un maiga, taču ar patīkamu ingvera asumiņu. Šī kūka prasīs zināmu piepūli, taču rezultāts būs paiesi karalisks.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
220 g sviesta, istabas temperatūrā
420 g ķirbja biezeņa
150 g cukura
180 g brūnā cukura
4 olas
350 g miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
2 tējkarotes kanēļa
50 g smalki sagriezta žāvēta ingvera (var iecukurotu ingveru)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!