• Banānu un ābolu kēkss

    Bez cukura
    Daina Lapiņa
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    2. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Banānu un ābolu kēkss
    Foto: Gvido Kajons
    Banānu un ābolu kēkss
    Viegli pagatavojams un garšīgs! Ja vēlies nedaudz paeksperimentēt, cukura vietā izmanto dabisko saldinātāju – stēviju!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    20cm kēksa veidne
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m

     

    PADOMI


    ● Sākumā āboliem pieber vienu nažagalu stēvijas, labi sajauc, lai izšķīst, tad pieber otru.
    ● Pārējai mīklai stēviju pievieno burtiski pa graudiņam – garšojot, lai iegūtu tīkamāko saldumu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē