PADOMI
● Sākumā āboliem pieber vienu nažagalu stēvijas, labi sajauc, lai izšķīst, tad pieber otru.
● Pārējai mīklai stēviju pievieno burtiski pa graudiņam – garšojot, lai iegūtu tīkamāko saldumu.
Ceturtdiena, 21. novembris
Andis, ZeltīteRīga 0°C
Daļēji apmācies, D/DR vējš, 5.14 m/s
PADOMI
● Sākumā āboliem pieber vienu nažagalu stēvijas, labi sajauc, lai izšķīst, tad pieber otru.
● Pārējai mīklai stēviju pievieno burtiski pa graudiņam – garšojot, lai iegūtu tīkamāko saldumu.
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu