Franču virtuves klasika: diezgan vienkāršs rauga mīklas kēkss, kas piesūcināts ar ruma sīrupu. Kā radīts decembra vakariem, pagatavojiet kādā no Adventes svētdienām! Krāšņi izdekorēts, tas lieliski iederēsies Ziemassvētku galdā.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Mīklai
500 g miltu
250 ml piena
4 ēdamkarotes cukura
20 g rauga
150 g sviesta
100 g kokosriekstu skaidiņu
5 olas
sāls
Dekorēšanai
150 g cukura
500 ml ūdens
250 ml ruma vai balzama, vai daži pilieni ruma esences
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!