Aprikožu un mandeļu klafuti ir mīksts un mitrs, sagriezts gabalos, mēdz gāzties un jukt, tāpēc to cep uzreiz nelielā formiņā, kurā to arī pasniedz. Ja vēlas, tam pa vidu vēl var uzripināt vaniļas saldējuma bumbiņu. Ļoti viegli pagatavot!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
500 g aprikožu
80 g cukura
100 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes ar kaudzi miltu
2 olas
60 ml piena
50 g mandeļu miltu (var arī mandeles sasmalcināt virtuves kombainā)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!