• Aprikožu parfē

    Kulta ēdieni
    24. janvāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aprikožu parfē recepte
    Aprikožu parfē recepte
    Vislabāk parfē gatavot dienu pirms pasniegšanas, jo pa nakti tas jātur saldētavā. Pasniedzot dekorē ar aprikozēm, ķiršiem vai citām ogām.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    18 cm veidne
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē