• Ērkšķogu biezenis

    14. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ērkšķogu biezenis recepte
    Ērkšķogu biezenis recepte
    Vienkāršs veids, kā saglabāt ērkšķogās esošos vitamīnus.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    Var arī tā:

     

    1. Notīrītas ogas samaļ, bez ūdens savāra. Karstu biezeni pilda sterilās burkās, tūlīt noslēdz, atdzesē un uzglabā vēsumā.
    2. Šādi samaltu, bet nevārītu biezeni bez cukura vai nedaudz saldinātu, sapildot mazās kastītēs, var uzglabāt saldētavā. 
    3. Ziemā atlaidinot biezeni var ēst un lietot gluži kā svaigu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē