• Adžika ar garšaugiem

    Piedevas
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    12. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Adžika ar garšaugiem
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Adžika ar garšaugiem
    Viena no labākajām receptēm, ko izmantot tomātu ražas laikā. Viegli pikantā adžika ar garšaugiem- pētersīļiem un seleriju-, lieliski garšos pie pamatēdieniem vai vienkārši uz maizītes.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē