Kafijas punšs
Gatavošanas laiks – 10 minūtes.
Glāze stipras, karstas kafijas, 1/2 l sarkanvīna, 100 ml brendija, 100 ml brūnā cukura
Kafijai pievieno brendiju, vīnu un cukuru. Uzkarsē (nevāra!).
Citrusaugļu dzēriens
Gatavošanas laiks – 5 minūtes.
1/4 l ūdens, 3 ēdamkarotes apelsīnu sulas, 1 ēdamkarote medus, 2 krustnagliņas, puscitrona miziņa, kanēļa standziņa
Ūdeni ar kanēli, krustnagliņām un citrona miziņu divas minūtes vāra uz lēnas uguns. Iemaisa medu un apelsīnu sulu.
Karstā šokolāde ar liķieri
Gatavošanas laiks – 10 minūtes.
100 g šokolādes, 1/2 l piena, 50 ml liķiera, balzama vai ruma, kanēlis
Šokolādi izkausē uzkarsētā pienā. Iemaisa alkoholu un kanēļa standziņu vai pulveri.